Atikan Basa Sunda

Atikan Basa Sunda
Pangdeudeul pangajaran basa Sunda putra/putri sadérék

belajar

Mangga dipaluruh, kantun di pencét waé, mugia aya anu kaanggé

1.272 Babasan Paribasa Sunda

Guguritan

Homonim Kecap Indonesia-Sunda

Itung – Itungan

Istilah tina Basa Sunda

Kaayaan (Pasipatan) Jalma

Kecap Panganteur

Kecap Rajékan

Kecap Sesebutan Bilangan anu Dilarapkeun Kana Barang Tangu

Kecap Sesebutan Kaayaan

Kecap Sesebutan Waktu

Lilana Waktu / Sebutan tina Basa Sunda

NGABÉDAKEUN FUNGSI KECAP ‘di’, ’ka’ JEUNG ‘ti’

Ngaran Anak Sasatoan

Ngaran Bungbuahan jeung Sayuran

Ngaran Kekembangan

Ngaran Patempatan dina Basa Sunda

Ngaran Patukangan

Ngaran Rupa – Rupa Diuk

Ngaran-Ngaran Wangunan

Obahna Suku

Obahna Leungeun

Pedaran Sisindiran

Pilihan Kecap Jeung Istilah dina Basa Sunda

Purwakanti

Pancakaki

Panyaram jeung Pamali

Pasipatan Jalma

Pedaran Sisindiran

Purwakanti

Rupa – Rupa Leumpang

Rupa – Rupa Panyakit

Rupa – Rupa Seuri

Rupa – Rupa Suhunan di Tatar Sunda

Sesebutan ka Jelema

Undak Usuk Basa Sunda (1)

Undak Usuk Basa Sunda (2)

Undak Usuk Basa Sunda (3)

Wanci – Waktu dina Basa Sunda

Wawangsalan

Kamus Indonesia – Sunda

  1. sae pisan kang.. haturnuhun

  2. sampurasuuun….
    ngiring ngiuhan ah😀

  3. katampi pisan kang sadaya pedaranna.. sae Blogna (y)
    cobi baraya NBS diajak ngwangkong didieu.^_^

  4. Sampurasun kakang,,, katampi pedaranna….
    Mugia janten elmu kango kuring…

    Salam baktos pangersa.

  5. Kang Haturan, hatur nuhun Kang kalintang munelna Pangaweruh ti Akang, nambihan pangaweruh Kang,Hatur nuhun,_/\_

  6. Punten. Ngiringan

    Sampurasun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: