Budaya Sunda

Budaya Sunda 3

Ngaguar naon waé anu aya patula-patalina sareng Budaya Sunda
(Mangga di ‘klik’ waé anu dipikahoyong)

 

17 Pupuh Sunda

Kaarifan Ekologis Karuhun Sunda

Pramuka Saiketan

Sajarah Kasenian Adu Domba di Garut

Sajarah Iket

Seni Bénjang

Rupa-Rupa Suhunan di Tatar Sunda

Tatanén (Bercocok Tanam)

Upacara Adat Pangantén Sunda

Wangunan jeung Pamakéanana

 

  1. endang sumarna

    sae kang, seueur elmu anu tiasa diala tina ieu blog akang….

  2. genipraja kusumahnagara

    ngiring bingah dulur…, bagja tinekanan gening seur nonoman nu merhatoskeun budaya urang, hapunten simkuring nembe diajar hayang apal kana budaya sunda

  3. sae pisan … manawi kawidian bade niron kanggo nambihan materi ajar di sakola. hatur nuhun sateuacana….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: