Budaya Sunda

Budaya Sunda 3

Ngaguar naon waé anu aya patula-patalina sareng Budaya Sunda
(Mangga di ‘klik’ waé anu dipikahoyong)

 

17 Pupuh Sunda

Kaarifan Ekologis Karuhun Sunda

Pramuka Saiketan

Sajarah Kasenian Adu Domba di Garut

Sajarah Iket

Seni Bénjang

Rupa-Rupa Suhunan di Tatar Sunda

Tatanén (Bercocok Tanam)

Upacara Adat Pangantén Sunda

Wangunan jeung Pamakéanana

 

Iklan
  1. sae kang, seueur elmu anu tiasa diala tina ieu blog akang….

  2. genipraja kusumahnagara

    ngiring bingah dulur…, bagja tinekanan gening seur nonoman nu merhatoskeun budaya urang, hapunten simkuring nembe diajar hayang apal kana budaya sunda

  3. sae pisan … manawi kawidian bade niron kanggo nambihan materi ajar di sakola. hatur nuhun sateuacana….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: