Gambar jeung Foto

Meunang Ngaropéa jeung Lampah Kahirupan

Iklan
  1. Allhamdulillah..! ku ayana blog ieu..manawi janten tiasa ngubaran kanu ‘hanaang kahausan ‘ku…peryogi nakaterangan ngeunaan sagala hal anu kakaitan nana sareng Budaya Sunda..mugia janten hiji’ tolak ukur ..dina sajarah kasundaan ..sareng nambihan deui keterangan ti para sesepuh sareng pakar sunda nu sanes na kanggo ngalengkepan..bahan nu lian na ..! mugia Sunda Nanjeur tur jaya salamina..! salam..!

    LEA AGUSTINUS

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: