Gambar jeung Foto

Meunang Ngaropéa jeung Lampah Kahirupan

  1. Allhamdulillah..! ku ayana blog ieu..manawi janten tiasa ngubaran kanu ‘hanaang kahausan ‘ku…peryogi nakaterangan ngeunaan sagala hal anu kakaitan nana sareng Budaya Sunda..mugia janten hiji’ tolak ukur ..dina sajarah kasundaan ..sareng nambihan deui keterangan ti para sesepuh sareng pakar sunda nu sanes na kanggo ngalengkepan..bahan nu lian na ..! mugia Sunda Nanjeur tur jaya salamina..! salam..!

    LEA AGUSTINUS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: