Kaca Silaturahmi

Ismail sarimbit

Assalamu’alaikum
Sampurasun

Bagéa ngiring bingah ku kasumpingan palawargi, mugia sadaya salawasna aya dina panangtayungan Allah SWT.
Anu badé silaturahmi, manjangkeun babarayaan tur wawanohan mangga tiasa ngalebetan salam di ieu rohangan.

Haturnuhun

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: