Kaca Silaturahmi

Ismail sarimbit

Assalamu’alaikum
Sampurasun

Bagéa ngiring bingah ku kasumpingan palawargi, mugia sadaya salawasna aya dina panangtayungan Allah SWT.
Anu badé silaturahmi, manjangkeun babarayaan tur wawanohan mangga tiasa ngalebetan salam di ieu rohangan.

Haturnuhun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: