Pangjajap

382515_4243816153382_790818082_n


Assalamu’alaikum Wr Wb…

Sampurasun….

Wilujeng sumping di Blog simkuring, mugia anu kaleresan ngalongok ka ieu Blog aya dina karahayuan tur salawasna aya dina panangtayungan Alla SWT.
Blog ieu mangrupakeun salah sawios Blog anu ngaguar perkawis Kasundaan boh dina Pangajaran / Atikan Basa Sunda ogé dina Ngamumulé Budaya Sunda, sementawis nembé sakedik anu disanggakeun, Insya Allah kapayunna tiasa langkung seueur pedaran nana.

Mugia katampi ku sadaya,
Haturnuhun

Iklan
  1. Asalamualaikum wr.wb
    Kahatur Kang Andi Rustandi Sunarya…
    Salam batkos ti pribados
    Haturan….
    nembe terang simkuring geuningan aya blogna Andi Rustandi Sunarya…
    simkuring ngaraos Reueus kuayana ieu Blog Mugia aya manpaatna kanggo urang sadayana…..
    meni betah kang jabaning dipiring ku kacapi suling sok waas, sok émut kapungkur nuju aya di Bale nyungcung……
    hatur nuhun….,hapunten simkuring cologog ngiring yemah……ka ieu rorompok..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: