Pangjajap

382515_4243816153382_790818082_n


Assalamu’alaikum Wr Wb…

Sampurasun….

Wilujeng sumping di Blog simkuring, mugia anu kaleresan ngalongok ka ieu Blog aya dina karahayuan tur salawasna aya dina panangtayungan Alla SWT.
Blog ieu mangrupakeun salah sawios Blog anu ngaguar perkawis Kasundaan boh dina Pangajaran / Atikan Basa Sunda ogé dina Ngamumulé Budaya Sunda, sementawis nembé sakedik anu disanggakeun, Insya Allah kapayunna tiasa langkung seueur pedaran nana.

Mugia katampi ku sadaya,
Haturnuhun

  1. Asalamualaikum wr.wb
    Kahatur Kang Andi Rustandi Sunarya…
    Salam batkos ti pribados
    Haturan….
    nembe terang simkuring geuningan aya blogna Andi Rustandi Sunarya…
    simkuring ngaraos Reueus kuayana ieu Blog Mugia aya manpaatna kanggo urang sadayana…..
    meni betah kang jabaning dipiring ku kacapi suling sok waas, sok émut kapungkur nuju aya di Bale nyungcung……
    hatur nuhun….,hapunten simkuring cologog ngiring yemah……ka ieu rorompok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: